Chicago Club

YOUR OWN EVENT

Bij Chicago club willen we je graag in de watten leggen. Vanaf het moment dat jij of je genodigden bij ons binnen komen. Het zit in de allerkleinste details. Your own event wordt een avond die indruk maakt, dat beloven we je. Laat los, ontspan, geniet & straal!

Chicago Club is dé venue voor een uniek (bedrijfs)feest, spetterende productpresentatie, huwelijksfeest of andere feestelijke bijeenkomsten. Dankzij de ligging in het centrum van Deventer is Chicago met het openbaar vervoer goed bereikbaar en is er voldoende parkeergelegenheid op loopafstand.
Iedere gelegenheid vraagt om een andere sfeer, om een uniek feest. Onze Eventmanagers denken graag met je mee om het onvergetelijk te maken. We inspireren je graag alvast met een aantal arrangementen zodat je een indruk krijgt van de mogelijkheden. Maar er kan nog zoveel meer…

HUWELIJKSFEEST

De mooiste dag van je leven wil je vieren op de meest geweldige plek die je kunt vinden! Chicago Club biedt ruimte om jullie bruiloft groots te vieren en heeft de intimiteit voor kleinere groepen. Oftewel, Chicago is een perfecte plek voor jullie huwelijksfeest! Standaard arrangementen zijn er niet, want jullie bruiloft is ook niet standaard. Maak een afspraak met een van onze Eventmanagers en laat de dag van jullie dromen werkelijkheid worden.

BORREL/RECEPTIE

Gezellig loungen of een luxe borrel: you name it! Bij Chicago Club kan het allemaal. Zowel met kleine als grote gezelschappen. Stel je eigen borrelarrangementen samen, passend bij het seizoen. Wil je oesters en champagne, ook dat kan! Het is your night out, dus jij bepaalt. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met een van onze Eventmanagers.

WALKING DINNER

Tijdens een walking dinner genieten jullie in een ontspannen en informele sfeer van diverse rondes kleine gerechten. Natuurlijk kunnen jullie het menu zelf samenstellen. Onze chefs toveren met ingrediënten, dus de mogelijkheden zijn eindeloos. Benieuwd? Neem dan contact op met een van onze Eventmanagers.