Chicago Club

DE PLEK WAAR HERINNERINGEN WORDEN GEMAAKT

“Ik wilde een plek creëren waar jij de dagelijkse bezigheden even helemaal achter je kunt laten en écht een avond uit kunt zijn. Een plek waar alles samenkomt. Waar je kunt eten, kunt dansen en tegelijkertijd kunt genieten van live entertainment. Een allesomvattend concept, maar waarbij niets vastomlijnd is. Bijzondere dranken en feestelijke gerechten. Show en spektakel. Een plek waar je je volledig kunt laten meevoeren.

Tijdens de verbouwing vonden we een oud filmblik, afkomstig uit de tijd dat onze club nog een bioscoop was. In dit filmblik zat een oude film over Chicago. CHICAGO…. De stad waar veel muzikanten begin jaren twintig heen trokken, de stad met een rijke muziekgeschiedenis. Nog steeds is Chicago een plek die muziekliefhebbers aantrekt, EEN plek waar je zintuigen worden geprikkeld. Voor ieder wat wils, altijd bruisend.

Dit is exact wat ik met Chicago Club voor ogen had. Precies de beleving die we onze gasten willen bieden. Het is dus ook niet voor niets dat onze club de naam Chicago draagt. Kom binnen en laat je meevoeren. Straal en geniet!”

Ayhan Sahin

CONTACT ONS

Chicago Club ligt midden in het centrum van Deventer aan de Brink, hét pleiN midden in de stad. Dichtstbijzijnde parkeergarages: Parkeergarage Wilhelminabrug Bokkingshang 2 Deventer, Centrum Garage Deventer Op de Keizer 1 Deventer en Q-Park Boreelplein 45 Deventer

CONTACTGEGEVENS

EVENTS

OPENINGSTIJDEN